![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

Tips
- Biliyorsunuz ki gün geçtikçe forumumuz büyüyor ve gelişiyoruz , bizlerde sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çeşitli etkinlikler ve forumumuzda gerekli güncellemeler yapıyoruz. Öne Çıkan Fivem Serverlar bölümünde sunucunuzun yayınlanmasını istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.
- FivemTurks.COM Nedir ?
Fivem forumlarının içerisinde kendine özgün bir şekilde kurulmuş ve tek bir kişi tarafından yönetilen bir fivem paylaşım platformudur. Burada fivem'e özgün scriptleri , dosyaları , eklentileri bulabilirsiniz.
- Fivem Nedir ?
Gta5'in online modlu hali diyebiliriz kısaca. Sunuculara Mod'ların yüklendiği bir online serüven. Siz oyuncular Fivem giriş .exe'sinden başka birşey yüklemenize gerek yok. Herşey serverde yüklü istek modlarınızı server ADMIN'lerine belirtebilirsiniz.
- Role Play nedir?
Role Play, oyuncuların kendilerini karakterlerine bürümesi, bir nevi oyun içerisindeki atmosfere uygun olarak tiyatro oyunu sergilemesini sağlar. Role Play yapabilmeniz için gelişmiş yeteneklere, değerli eşyalara ihtiyaç duymazsınız. Sadece hayal gücünüzü kullanarak yoktan var edebilir, diğer oyuncularla hoşça vakit geçirebilirsiniz.
Bro's RP - Kendi evini kendin tasarlamali ve ETS/Uber/Taxicilik gibi detayli joblarla olusan kasaba sistemimiz aktiftir IP : 62.210.82.89:30120
- Konbuyu başlatan Kerim
- Başlangıç tarihi
- 22 Ocak 2020
- 431
- 38
- 28
24 saat içerisinde konunuzu uygun şekilde düzenlemezseniz silinicektir.
fivemturks.com
Sabit - Fivem Server Tanıtımı İçin Gereksinimler (Konu Açmadan Önce Okuyun)
Merhabalar, sunucu tanıtım bölümüne olan yoğunluktan ötürü oluşan karmaşıklık ve açılan gereksiz konulardan dolayı tanıtım için açacağınız konulara gereksinim sunma gereği duyduk.Bu hem daha fazla etkileşim almanıza hem de daha güzel bir anlatım olması için uygun gördük. Açacağınız sunucu...